Fabrikasjon og installasjon

Fabrikasjon

REINERTSEN har verksteder i Orkanger og Murmansk (Russland) hvor vi leverer fabrikasjon av høy kvalitet med fokus på effektivitet og HMS. Verkstedene har stor kapasitet til å bygge blant annet store nye moduler.

Verkstedene er leverandører av moduler og prefabrikasjon for topside-byggeprosjekter, og subsea-strukturer og -komponenter.

Orkanger

REINERTSENs anlegg ligger ved kai på Orkanger, 45 km sørvest for Trondheim.

 Tomteareal:  60 000 m²
 Verkstedareal:   4 190 m²
 Lagerareal:    450 m²
 Kontorareal:    1 350 m² 

Murmansk

REINERTSENs anlegg ligger ved kai på Abram-Mys, vis-à-vis Murmansk sentrum.

Tomteareal:    55 000 m²
 Verkstedareal:   15 000 m²
 Lagerareal:  1 000 m²
 Kontorareal:   2 000

Installasjon

REINERTSEN er en betydelig aktør innen vedlikehold på norske prosessanlegg, norsk sokkel og på land. Installasjonsdivisjonen har ansvar for gjennomføring av prosjektenes installasjonsfaser på anleggsstedene. Dette inkluderer HMS, kvalitet, gjennomføring, ressurser og underleverandører.

REINERTSEN har dyktige medarbeidere innenfor installasjonsledelse og fagarbeidere innen mekaniske fag og EIT. I tillegg har vi etablert langsiktige samarbeidsavtaler med partnere innen servicefagene overflatebehandling, isolasjon, stillas, tilkomstteknikk og trykktesting.


Med ressurser fra samarbeidspartnere disponerer REINERTSEN ca. 1 000 fagarbeidere innen alle fag, og kan dermed ta ansvar for installasjonsfasen i alle multidisipline vedlikeholds- og modifikasjonskontrakter.


REINERTSEN har i dag oppdrag på
Heidrun, Grane, Heimdal, Troll A, B og C.› Se prosjektene

sveising-v-modul
 
Design: HK, CMS: Wondercode