Jannicke Riise - seksjonsleder for Prosjektstyring

jannicke-2


Jannicke (32) er seksjonsleder for Prosjektstyring i REINERTSEN Bergen. Jannicke er utdannet ingeniør innen produksjonsteknikk fra Høyskolen i Bergen (HiB), og REINERTSEN var hennes første arbeidsgiver etter endt utdannelse i august 2003.
Da Jannicke begynte som prosjektøkonom hos REINERTSEN Bergen var det bare åtte fast ansatte i avdelingen. Etter hvert som avdelingen vokste fikk hun muligheten til å ta på seg oppgaven som innkjøper. Avdelingen fikk økt oppdragsmengde, og dette førte til at flere ble ansatt. Jannicke avanserte videre som gruppeleder med basisansvar for økonomi og anskaffelse, men da gruppen ble for større var det naturlig å skille mellom disse områdene. Jannicke fortsatte som gruppeleder for Anskaffelse, og gikk inn som Innkjøpsleder på V&M-kontrakten med Hydro. I dag består anskaffelsesgruppen av 14 innkjøpere.

Jannicke har nylig overtatt rollen som seksjonsleder i Prosjektstyring.  Seksjonen består av gruppene Anskaffelse, Prosjektledelse, Økonomi, Plan, LCI og Dokumentkontroll. Totalt er det ca. 100 personer i denne seksjonen.

Jannicke synes det mest positive med å jobbe i REINERTSEN er det gode arbeidsmiljøet, alle utviklingsmulighetene samt mange faglige utfordringer:

- Fra dag èn har det vært et kjempegodt arbeidsmiljø i REINERTSEN. Jeg har stortrivdes fra starten av, og opp gjennom årene har jeg blitt kjent med mange hyggelige folk - hvor noen også er blitt gode venner på fritiden.

Jannicke mener at REINERTSEN har store fordeler med sitt forretningskonsept, særlig med tanke på at REINERTSEN er et stort konsern med fagkompetanse innenfor land, olje- og gassrelaterte områder.


Jannicke Riise
Seksjonsleder for Prosjektstyring
Design: HK, CMS: Wondercode