Morten Herredsvela - installasjonsleder

morten-herredsvela


Morten har jobbet i REINERTSEN AS siden 2006. Han er utdannet som automasjonsmekaniker fra Saltdal videregåendeskole på Rognan. Nå jobber han som installasjonsleder i REINERTSEN.
Det var et lett valg for Morten å bestemme seg for å søke jobb i REINERTSEN. Han hadde flere bekjente som jobbet i REINERTSEN, og hadde hørt mye bra om konsernet. Morten startet karrieren som installasjonsleder på Grane-plattformen i 2006, og deretter hadde han noen oppdrag på Troll B.

Det siste året har Morten jobbet som installasjonsleder Land på Njord LPP/Hyme-prosjektet. Han synes det er utrolig spennende og interessant å få bidra i et multi-disiplint miljø, i tillegg til å lede og støtte installasjonsarbeidet fra land.

Morten verdsetter det gode arbeidsmiljøet i REINERTSEN. Robuste kolleger bidrar med et sterkt fagstøtteapparat. Erfaringene fra både offshore og land viser at arbeidsmiljøet er fabelaktig her:
 
"Tonen er lett selv når vi diskuterer seriøse ting, og ansatte er flinke til å inkludere andre kolleger".


Morten forteller videre at det er mange spennende utfordringer og gode karrieremuligheter for dem som vil det i REINERTSEN AS. Avdelingsledere og divisjonsledere er flinke til å se det beste i mennesker og fremheve dette.


Han er spesielt stolt av HMS-arbeidet REINERTSEN gjør og resultatene som blir oppnådd. Det er hardt og krevende arbeid som man aldri blir ferdig med, men som gir utrolig mye tilbake.

- REINERTSEN er helt i toppsjiktet innen HMS!Morten Herredsvela
Installasjonsleder, Fabrikasjon og installasjon.
Design: HK, CMS: Wondercode